Boven € 50,- In NL geen verzendkosten. Boven € 95 Naar België geen verzendkosten.

Coachingtraject 3 sessies

 

Coachingtraject 

Wil je graag een oud patroon veranderen, iets loslaten of uit een blokkade stappen.  Of misschien wil je ergens hulp of begeleiding bij maar weet je het niet precies te benoemen?  Dan is dit de juiste keuze!

 

Sessies

Uit ervaring is gebleken, dat je werkend aan een thema, toch minstens 3 of meer sessies nodig hebt. De sessies gaan vrij snel heel diep en veel verder dan 'gewoon coachen'. 

 

Het is de bedoeling om het patroon in beeld te brengen en aan te raken en de beladen emotie te transformeren.  Het komt wel eens voor dat men dagen na afloop ook nog beweging in het systeem ervaart, er wordt ruimte gemaakt in je geestelijke en fysieke lichaam.

Mijn aanpak is vrij aards maar gelijktijdig dienstbaar en natuurlijk Wel in samenwerking met de Kosmos.

 

Intuïtief Coachen

 

Tijdens het coachen gaan we dieper in op zaken. Je kunt zelf een vraag of blokkade aangeven waar je aan wilt werken. Mocht het jou niet helemaal duidelijk zijn waar je aan wilt werken dan help ik jou daar graag bij.  

Je volgt een traject waarbij je aan de hand van bijvoorbeeld een rollenspel, tips en tools, persoonlijke begeleiding ontvangt.

In 2010 heb ik een Life Coach opleiding afgerond.
De manier waarop ik coach is een combinatie van technieken, die ik op een intuïtieve manier toepas. Met de nadruk op bewustmaken van je eigen krachten en transformatieproces.

Familieopstelling afgerond in ( 2020)

En mocht het nodig zijn, gaan we gericht naar "binnen"  toe met een meditatie door het innerlijke om delen te bevrijden of te doorgronden en los te laten. Deze techniek heb ik zelf ontwikkeld. Maar heeft veel weg van een krachtige opstelling. Vastgezette emoties, mindgames, gebrek aan zelfvertrouwen, wrokkigheid, eenzaamheid, vastgesleten patronen en of blokkaden worden zichtbaar gemaakt.

Er wordt iets in bewustzijn en beweging gebracht waardoor transformeren mogelijk is. Het los laten doe jij zelf.  Als je er nog niet klaar voor bent dan proberen we te achterhalen waarom niet en wat  de mogelijkheden zijn.

Van te voren is niet vast te stellen hoeveel sessies je nodig hebt om ergens “doorheen’ te werken. 

 

Als je het anders doet verandert je leven.

 

   

  Coaching consult via:

  • Live in Capelle aan den IJssel.
  • Tijd 3 x 60 min 
  • Je ontvangt  tussen de sessies door 1 keer (gratis) 10 min gesprek . 

  Prijs: € 165,- nu voor €150,-

   

   

  Locatie in Capelle aan den IJssel 

   

  Voor vragen bel My 06 2723 8486 of mail naar: info@mychoices.nl