Reactie plaatsen

Reacties

Sophie
3 dagen geleden

Eugenie kan heel ver in je proces meekijken en komt met bruikbare informatie, super mooi. Een fontein!

Em
2 maanden geleden

Ik heb nu 2 keer een reading gehad, ik voel me erna weer een stuk energieker en rustiger. Ze helpt me op de punten waar ik vast kom te zitten en geeft me de juiste input zodat ik weer verder kan.
Dankje!

Ier
2 maanden geleden

Wat een mooie reading! Ik voel me zo op mijn gemak bij Eugenie. Heel dankbaar dat ik dit bij haar heb mogen doen. Een reading met haar geeft zo veel nieuwe inzichten en haar tips helpen je verder. Dank je wel!!

Jef
2 maanden geleden

Zeker de moeite waard om een reading te vragen wanneer je voelt alsof je beetje vast bent komen te zitten. Je krijg handige tips mee die voor jou als persoon goed werken en voor iemand die je niet kent voel je je goed begrepen.
Niks anders dan een fijn gevoel aan over gehouden.

Steffie
3 maanden geleden

Het gesprek tijdens onze Reading heeft mij weer wat kracht gegeven en hoop. Veel dingen waren voor mij heel herkenbaar, de nieuwe inzichten en houvast die ik gekregen heb zal mij zeker helpen door een voor mij erg moeilijke tijd heen te komen. Dank je wel en ik zal je zeker vaker contacten!

DR
3 maanden geleden

Hele fijne reading gehad!
Het mooie ervan is dat ze oprecht en eerlijk is en je Tools meegeeft die je kan toepassen.
Zeker de moeite waard om het te proberen!

Max Carless
3 maanden geleden

Eugenie slaat vaak meteen al de spijker op de kop wanneer je aan tafel gaat zitten! Ze weet dingen, die ze niet kan weten. En daar kom je toch wel voor.
Naast het feit dat Eugenie sterk invoelend vermogen heeft, kan ze ook glasheldere analyses en meer aardse tips geven over hoe nu verder met jezelf. Ze helpt je echt op de lange termijn aan iets te bouwen.

NT
3 maanden geleden

Ik heb al vaker sessies bij Eugenie gedaan. Ik voel me bij haar op me gemak. Door haar helderziende gaves kan ik met haar praten over de persoonlijke en spirituele processen waar ik in zit. Het is fijn om daar met een ander over te kunnen praten. Het kan soms dingen verhelderen en aspecten aan het licht brengen. Daarnaast geeft ze ook goede tools en tips en is ze erg empathisch. Ik heb haar aangeraden bij veel mensen om me heen.

Rani
3 maanden geleden

Holy smokes.. Ik kom net 15 minuten geleden uit een reading met Eugenie en ik voelde dat ik dit meteen even kwijt wilde: Wow... Vanaf minuut 1 was het alsof ze dwars door me heen keek en exact zag wie ik ben, wat ik belangrijk vind, maar ook wat mijn valkuilen zijn.
En niet geheel onbelangrijk; ze heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen aan de slag te gaan (en dat ik slechts 30 min!!).

Ik ben iemand die een aantal jaar geleden nog mega sceptisch was over dit soort dingen en alles spiriwirie en zweverig vond. Maar vandaag de dag zweer ik hierbij en zou ik iedereen aanraden eens een sessie bij Eugenie te doen. Deze vrouw heeft een prachtige gave en zet hem op een krachtige en gulle manier in voor anderen.

Dankjewel Eugenie en tot snel.
Liefs, Rani

SN
6 maanden geleden

Erg fijne ervaring gehad met Eugenie.
Ze komt er warm en rustig over en de gesprekken zijn erg fijn.

Ook de informatie die ze verteld is erg goed en ze heeft daarin helemaal gelijk. Ook wist ze dingen te vertellen die alleen ik wist en zij niet wat erg bijzonder was wat mij ook erg hielp.

Dankje voor de sessie en ik kom zeker terug.
Echt een aanrader.