Reactie plaatsen

Reacties

Rani
6 dagen geleden

Holy smokes.. Ik kom net 15 minuten geleden uit een reading met Eugenie en ik voelde dat ik dit meteen even kwijt wilde: Wow... Vanaf minuut 1 was het alsof ze dwars door me heen keek en exact zag wie ik ben, wat ik belangrijk vind, maar ook wat mijn valkuilen zijn.
En niet geheel onbelangrijk; ze heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen aan de slag te gaan (en dat ik slechts 30 min!!).

Ik ben iemand die een aantal jaar geleden nog mega sceptisch was over dit soort dingen en alles spiriwirie en zweverig vond. Maar vandaag de dag zweer ik hierbij en zou ik iedereen aanraden eens een sessie bij Eugenie te doen. Deze vrouw heeft een prachtige gave en zet hem op een krachtige en gulle manier in voor anderen.

Dankjewel Eugenie en tot snel.
Liefs, Rani

SN
3 maanden geleden

Erg fijne ervaring gehad met Eugenie.
Ze komt er warm en rustig over en de gesprekken zijn erg fijn.

Ook de informatie die ze verteld is erg goed en ze heeft daarin helemaal gelijk. Ook wist ze dingen te vertellen die alleen ik wist en zij niet wat erg bijzonder was wat mij ook erg hielp.

Dankje voor de sessie en ik kom zeker terug.
Echt een aanrader.

Alyssa
3 maanden geleden

Eugenie heeft mij echt goed geholpen met haar reading. Ze gaf mij bevestiging over mijn eigen gevoel en waar ik sta als mens.
Ik raad iedereen een reading aan van haar omdat het een en al positiviteit is. Zij heeft naast mij ook veel vrienden van mij geholpen!

Dankjewel Eugenie.