• Binnen 5 werkdagen in huis.
  • I.v.m. Corona kan de levertijd afwijken.
  • Boven €50,- geen verzendkosten in NL.
Home » Deel je ervaring

Reactie plaatsen

Reacties

Marjon hoogendijk
een dag geleden

Het gesprek met Eugenie heeft mij geholpen om de dingen helder te zien doordat zij ze helder ( ziende) door kreeg .. natuurlijk is het belangrijk om daar zelf verder mee te gaan .. het voelde vertrouwd .. ik vind haar op een heel lieve manier direct .., wat fijn en duidelijk is .. ze heeft een fantastische gave om te helpen en zo de wereld beetje mooier te maken , wil ik ook .. dus blij met haar 👍😃❤️

J
15 dagen geleden

Dit was mijn eerste reading met Eugenie. Ze straalde positieve energie uit wat ik heel fijn vond, ze legt goed uit wat ze bedoeld en neemt de tijd om alles uit te leggen. Ik heb een goede reading gehad!

A
21 dagen geleden

Ik heb altijd een goed gevoel na mijn readings met Eugènie. Zij is altijd aan de punt, en begrijpt precies hoe je voel. Geweldige en eerlijk reader, en je krijgt alleen positieve energie van haar. Wel een aanrader!

Sharlene
22 dagen geleden

Ik heb altijd een goede ervaring met Eugènie. Elke keer weer een eerlijke en behulpzame sessie. Zeker aan te raden!

Milaina
een maand geleden

Hele fijne reading gehad! Meteen alle positieve energie van haar gekregen, heel leuk en spontane vrouw! Stelt je op je gemak, geeft de ruimte om vragen te stellen en het voelde heel oprecht. Zeker een aanrader!

Linda X
2 maanden geleden

Ik heb mijn eerste ervaring met een reading gehad bij Eugenie. Het was een hele prettige ervaring. Eugenie is vriendelijk en duidelijk. De reading heeft me meer overzicht gebracht in alle gevoelens die nu spelen in mijn leven. Dankjewel, Eugenie!

Grace
2 maanden geleden

Ik heb net een prachtige seleniet waxinelicht binnen gekregen. Heel fijn afgewerkt en het geeft een prettig licht.
De zuiverende energie is direct te voelen. Geweldig!

Sophie
2 maanden geleden

De eerste keer de Reading gevolgd. Wauw was gewoon even stil, zo bijzonder hoe zij dingen weet te zeggen die alleen niemand of bijna niemand weet. Het verduidelijkt mij ook heel erg waar ik aan toe ben. Hoe ik het kan aanpakken waar ik tegen aanloop!

Met andere woorden echt een aanrader!

Sophie
4 maanden geleden

Eugenie kan heel ver in je proces meekijken en komt met bruikbare informatie, super mooi. Een fontein!

Em
6 maanden geleden

Ik heb nu 2 keer een reading gehad, ik voel me erna weer een stuk energieker en rustiger. Ze helpt me op de punten waar ik vast kom te zitten en geeft me de juiste input zodat ik weer verder kan.
Dankje!