• Bestellingen alleen binnen NL.
  • Binnen 5 werkdagen in huis.
  • I.v.m. Corona kan de levertijd afwijken.
  • Boven €50,- geen verzendkosten.
Home » Deel je ervaring

Reactie plaatsen

Reacties

Sousan
11 dagen geleden

Wat mag ik dankbaar zijn, dat je op mijn pad bent gekomen! Zo’n mooie, pure, eerlijke vrouw die mij ontzettend veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik raad het iedereen aan, reading en coaching. Het heeft mij al ontzettend veel gebracht, en ik ben pas sinds kort begonnen met het coaching traject. Ik kom echt woorden te kort om te beschrijven hoe leuk deze vrouw is! Hoe zorgzaam ze met haar producten om gaat en hierin haar gevoel volgt, maakt me extra dankbaar, omdat ik weet en voel dat het echt uit haar hart komt, wat wil je nou nog meer als je zo iemand tegen komt haha! Bedankt, bedankt, bedankt voor alles.

Celine
11 dagen geleden

Eugenie heeft een hele fijne en warme uitstraling, hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Ze vertelde zoveel dingen die echt raakte en waar ik me heel erg in kon vinden, maar ook die sommige dingen ook uitlegde. Ik voelde me de dagen ervoor niet zo heel fijn en dit gesprek gaf echt een soort geruststelling.
Eugenie brengt de dingen die ze doorkrijgt op een hele leuke manier. We hebben ook flink moeten lachen.

Ik ga graag nog een keer een reading doen en zal het ook zeker bij mensen om me heen aanraden.

Leontine
12 dagen geleden

Eugenie weet met haar frisse persoonlijkheid een hele fijne setting te creëren en voelt zaken bijzonder goed aan. Een online reading is hierin absoluut geen belemmering. Het gesprek met Eugenie heeft mij weer verder op weg geholpen in mijn eigen ontwikkelingstraject. Zij heeft mij bewust gemaakt van een aantal zaken; alsof ik nu scherp kan zien en weet waarover het écht gaat. Ben dankbaar voor haar hulp en gun heel veel meer mensen deze fijne ervaring en wijsheid! Hoop alleen dat ze het niet te druk gaat krijgen want kom zelf graag nog eens bij haar terug ;-)

Sjarmine
13 dagen geleden

Eugenie is een fijne vrouw, voelt goed aan wat er ontbreekt en wat er toegepast kan worden. Brengt het mooi en vloeiend uit in woorden. Inmiddels twee keer een reading gedaan bij Eugenie, en ben er heel dankbaar voor. Je krijgt verhelderende inzichten. Mocht je zelf er niet uit komen, dan is Eugenie een mooie stap om jezelf beter te leren begrijpen.

Katty
20 dagen geleden

Ik heb gisteren een reading gehad,ik wist dat ik met iets zat.
De reading heeft me geholpen om meer duidelijk voor mezelf te krijgen.
Dankje wel euge,je hebt me goed geholpen en de rest moet ik zelf doen.
Dankje euge ❤❤❤

Rebecca
een maand geleden

Vandaag mijn Reading gehad. De vraag waarvoor ik de Reading wilde hebben kwam meteen zonder enige aanleiding ter sprake. Ik heb zeker meer duidelijkheid gekregen. Deze Reading gaat mij zeker helpen.

Precious Duarte
een maand geleden

Ik voelde me al een tijdje onrustig. Ik heb eugenie een bericht gestuurd met een vraag waar ik mee zit en in me leven nooit echt antwoord op heb gekregen en ook niet had gedacht er antwoord op te krijgen. Eugenie vroeg mij toen of het mij uit kwam om de volgende ochtend video te bellen voor reading.
De volgende ochtend heb ik zoals afgesproken en reading met eugenie gedaan. De reading zelf vond ik super fijn zonder dat ik dingen zij vertelde eugenie mij iets waarop ik kon zeggen bijvoorbeeld , bizar dit heb ik een paar dagen geleden mee gemaakt. Eugenie heeft mij zeker op me gemak laten voelen dat er veel emoties los kwamen.
Na de reading voelde ik me een stuk lichter en had ik zoveel informatie dat ik naar mijn moeder later ben gegaan en ben gaan puzzelen puzzelen puzzelen en er kwamen zoveel dingen naar boven dat ik super blij ben dat ik deze reading met eugenie heb gedaan.
Eugenie is heel erg betrokken en neemt ook echt de tijd voor je echt een bijzondere prachtige vrouw!
Ik raad het mensen oprecht aan om een reading te doen bij haar.

Bedankt lieve Eugenie 💙💛

Radj
een maand geleden

Ik heb een fijne eerste reading gehad. Voelde mij meteen op m'n gemak. Ik kan haar diensten aan ieder aanbevelen!

Cindy
2 maanden geleden

Ik ben 2x bij Eugenie geweest voor een reading. Zodra je gaat zitten weet zij al snel te benoemen waar je mee zit. Ik merk zelf veel van energieen om me heen, heb daar soms moeite mee en Eugenie begeleid mij daar heel goed in op een liefdevolle manier. Heel prettig en mooi mens, zeker een aanrader om naar haar toe te gaan!

G
2 maanden geleden

Wat een mooi vrolijk mens. Door deze reading heb ik inzicht gekregen op zielsniveau. Doordat ik hiervoor meedere kaartleggingen heb gehad bij mediums, wat naar mijn idee meer gebaseerd is op het moment en de dingen die er spelen, natuurlijk ook niks mis mee, heeft Eugenie mij de inzichten gegeven om ermee om te gaan en hoe ik de groei als persoon kan maken. Zodra ik er klaar voor kom ik zeker terug voor een nieuwe reading. Heel erg bedankt voor inzicht!!!

C
2 maanden geleden

Super vriendelijke lieve vrouw en luisterde erg goed naar me. Ze nam ruim de tijd voor me wat ontzettend fijn is ! Het is fijn als iemand dingen voor je relativeert en je helpt om ook een oplossing te vinden zodat je je beter gaat voelen! Ze is erg betrokken en hielp me na de Reading ook nog ❤️

Claire
3 maanden geleden

Een heel fijn gesprek gehad, super lieve vrolijke vrouw. Nam meer tijd voor me en luisterde goed! Probeerde in te laten zien wat voor persoon ik ben en waarom ik zo gevoelig ben. Gaf een gevoel van rust en zelfherkenning en voelde heel goed aan wat voor persoon ik echt ben en wat ik nodig heb! Dankjewel!

Anoniem
3 maanden geleden

Ik ben Eugenie super dankbaar voor de inzichten die ze mij heeft gegeven. Ze geeft heldere tips maar laat je ook zelf tot conclusies/inzichten komen. Na haar sessie voelde ik me gelijk een stuk minder zwaar. Ook door haar fijne energie en lach. Super bedankt!! Xx

R
3 maanden geleden

Vandaag een reading gehad van Eugenie. Wat een lief, mooi en warm persoon is zij. Ze vertelde mij dingen die ik eigenlijk al wist maar toch fijn om van een ander te horen. Wat mij echt is bij gebleven dat we allemaal vallen en weer opstaan. Mijn les hieruit is dat je geluk zelf creëert, door in jezelf te geloven en ook vertrouwen te hebben in God/Universum of hoe je het ook wilt noemen. Dat tijd “soms” ook antwoord geeft op al je vragen. Ze stuurde na de reading nog wat info naar mij toe. Wat een betrokken reader is zij. Zeker de moeite waard om haar een keer gesproken te hebben!

Anoniem
3 maanden geleden

Ik heb mijn eerste reading gehad met Eugenie. Ik heb het heel fijn ervaren voor een eerste keer. Ze is heel positief en open en heeft mij een paar goeie tips gegeven. Ik heb van haar dat ene extra zetje gekregen wat ik nu nodig had. Zeker een aanrader!

Marjon hoogendijk
3 maanden geleden

Het gesprek met Eugenie heeft mij geholpen om de dingen helder te zien doordat zij ze helder ( ziende) door kreeg .. natuurlijk is het belangrijk om daar zelf verder mee te gaan .. het voelde vertrouwd .. ik vind haar op een heel lieve manier direct .., wat fijn en duidelijk is .. ze heeft een fantastische gave om te helpen en zo de wereld beetje mooier te maken , wil ik ook .. dus blij met haar 👍😃❤️

J
4 maanden geleden

Dit was mijn eerste reading met Eugenie. Ze straalde positieve energie uit wat ik heel fijn vond, ze legt goed uit wat ze bedoeld en neemt de tijd om alles uit te leggen. Ik heb een goede reading gehad!

A
4 maanden geleden

Ik heb altijd een goed gevoel na mijn readings met Eugènie. Zij is altijd aan de punt, en begrijpt precies hoe je voel. Geweldige en eerlijk reader, en je krijgt alleen positieve energie van haar. Wel een aanrader!

Sharlene
4 maanden geleden

Ik heb altijd een goede ervaring met Eugènie. Elke keer weer een eerlijke en behulpzame sessie. Zeker aan te raden!

Milaina
4 maanden geleden

Hele fijne reading gehad! Meteen alle positieve energie van haar gekregen, heel leuk en spontane vrouw! Stelt je op je gemak, geeft de ruimte om vragen te stellen en het voelde heel oprecht. Zeker een aanrader!