Boven € 50,- In NL geen verzendkosten. Boven € 95 Naar België geen verzendkosten.

Wie ben ik

Hallo leuk dat je een kijkje neemt.

Op My Choices doe ik precies dat waar mijn hart vrolijk van wordt, het ondersteunen en helpen van mensen. Met veel zorg en liefde in de vorm van persoonlijk  advies bij ontwikkeling of advies bij het zoeken van de juiste edelsteen of artikel van kracht. Speciaal voor jou!

 

Mijn verhaal..

Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit is een passie van mij een manier van leven het heeft mij veel kracht gegeven. 

Op heel wat gebieden had ik het moeilijk. Mijn gezondheid  het ouderschap relaties op werkgebied, het overlijden van mijn lieve zus. 

Ik kampte met veel fysieke pijn door reuma en geestelijk door een spierziekte. Tien jaar kon ik niet goed lachen door verlamde gezichtspieren het maakte me onzeker krachteloos en droevig.

Gelukkig kwam Reiki op mijn pad. Door het beoefenen van Reiki lukte het mij om rust te creëren.
Ik ontdekte de kracht van numerologie en deed een zelfstudie. Maar ook begreep ik door dromen en visioenen over "vorige" levens, de lessen in dit leven beter.  

Er kwam meer berusting in mijn situatie en ik merkte dat er in mijn gevoelige aard een gave schuilde.

Door te werken met de positieve kracht van gedachten, hulp van edelstenen en door het lezen van veel zelfhulp boeken, ben ik uiteindelijk genezen van de spierziekte en lach ik weer volop.

Er verbeterde ook veel op andere gebieden, relaties, opvoeding gezondheid en werkzaamheden. 

Met My Choices hoop ik met Consulten en alles met Edelstenen jouw Hart te raken en te inspireren!

Liefs

Eugenie van der Kolk 

  

 

 

 

Eugenie van der Kolk